Reviews

Wat anderen zeggen


Eerste PSYCH-K® sessie!

Vandaag voor het eerst een PSYCH-K® sessie gevolgd bij Ineke. Wat was dit een fijne ervaring! Ik heb zelf meerdere en verschillende soorten therapieën gevolgd, maar niks gaf zo goed (en snel) resultaat als deze PSYCH-K® sessie.

Ineke heeft het in alle rust uitgelegd en mij fijn begeleid door de sessie heen. Ik raad dit iedereen aan!

Sascha
Ineke heeft een rustige warme uitstraling waarbij ik me op me gemak voel.
Goede uitleg en sessie is heel goed verlopen.

T.


Hoogtevrees

Ik hoef niet hoog te gaan of ik heb al hoogtevrees. Wanneer ik de trap op loop naar de 1e verdieping van een flatgebouw, een uitkijktoren in de natuur maar ook bij een brug. Angst om te vallen!

Samen hebben we gekeken naar wat ik wel wil. Ik heb voor de hoogtevrees meerdere balansen gedaan. Na al die jaren ben ik er nu eindelijk vanaf. 
Wat een verademing.

I.W.


Hond

De rust die Ineke uitstraalt tijdens de sessie vind ik heel erg fijn. Ze heeft aandacht voor mij als persoon en het proces waarin ze mij begeleid.

Ik kwam bij Ineke omdat ik angst heb voor honden. In het verleden ben ik door een hond gebeten en sindsdien ben ik altijd erg alert en verstijfde ik wanneer ik honden op mij af zag komen.

Ik vond het heel bijzonder dat ik na het doen van een PSCYCH-K balans rust, ontspanning en opluchting ervaarde. Ik ervaarde zelfs even een moment van vreugdetranen. Voor nu voelt het voor mij goed om in de buurt te zijn met honden.

Anoniem


Ineke heeft een PSYCH-K® sessie gedaan bij mijn zoontje Noud (9 jaar). Het is mooi om te zien hoe Ineke alles rustig uitlegt en heel geduldig is. Ze probeert tot de kern te komen met goede vragen en kan zich goed inleven. Een mooie ervaring! Veel dank! Mirjam

Ik vond het leuk om te doen. Noud


Review volgt....Ervaring delen?

Wil je dat jouw ervaring ook gedeeld wordt ter inspiratie voor anderen?
Stuur je ervaring naar info@keytofreeyourmind.nl