Ineke

Live and create the life you Love!


Van origine ben ik verpleegkundige in de wijk. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, te ontdekken en mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik hou van abstract schilderen, wandelen in de natuur, moes tuinieren, een stralend zonnetje, zijn met vrienden en familie, rijden op de motor, sporten en een lekkere thee.


Hoe hét begon

Op een dag was ik een podcast aan het beluisteren over PSYCH-K® van Richard de Leth (OERsterk) waarmee hij sprak met Paula van der Werff, instructeur van PSYCH-K®. De inhoud over het bewustzijn en de methode zelf waarin gesproken wordt in deze podcast heeft mij geïnspireerd waardoor ik de training ben gaan volgen.

Na het volgen van de eerste training heb ik zelf mogen ervaren hoe krachtig, effectief, gemakkelijk en eenvoudig de methode is en werkt. Dat ik ervoor gekozen heb om met passie verder te gaan als PSYCH-K® Facilitator.

Ik met Richard de Leth

Wil je de Podcast van Richard de Leth met Paula over PSYCH-K® ook beluisteren klik dan hier.


Ineke als Facilitator

In PSYCH-K® noemen we de begeleider van een PSYCH-K® veranderingsproces een Facilitator en niet een therapeut of een coach. Hier kiezen we voor omdat de Facilitator het veranderingsproces van de cliënt ondersteunt. De werkelijke verandering vindt plaats in en door de cliënt.

Mensen die mij kennen en bij wie ik een sessie heb gefaciliteerd omschrijven mij als een vrolijk en rustig persoon, iemand die duidelijke uitleg geeft en goed kan luisteren. 

Als Facilitator kijken we samen naar jouw situatie en wat jij wilt inbrengen. We kijken naar welke overtuigingen jou op dit moment belemmeren. Deze belemmerende overtuigingen gaan we dan vervangen naar overtuigingen die jou ondersteunen. 

Een sessie eindigt altijd in het benoemen van een of meer kleine actiestappen, om zo voor jou doelgericht verandering in het dagelijkse leven te creëren. 

- De rode draad in mijn leven is met passie en liefde anderen helpen -


Mijn ervaring met PSYCH-K®

Door de PSYCH-K® methode toe te passen heeft het mij meer energie gebracht op de momenten dat ik voorheen uitgeput op de bank plofte. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, ik ervaar meer rust en ontspanning, balans in werk/ privé. Ik heb stress op verschillende vlakken weggehaald waardoor ik nu vrede in vrede ben met de situatie. 

Mijn ervaring met PSYCH-K® is dat het een eenvoudige methode is om belemmerende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau. De verandering die je maakt is zeer krachtig en blijvend op het onderbewuste. 

Dat de methode werkt heb ik ervaren sinds de eerste dag dat ik kennis maakte met PSYCH-K®.


Welke belemmerende overtuigingen en of angsten heb jij? Wat staat jou in de weg? Ben je bereid om dit beet te pakken?

Zullen we samen kennis maken